فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان تهران را ترک کردند ادعای سنتکام: همچنان به اجرای محاصره دریایی علیه ایران ادامه می‌دهیم محسن رضایی در دیدار با عاصم منیر از تفاهم نامه اسلام آباد و تنگه هرمز گفت/ دبیر شعام: آمریکا باید رفتارش را تغییر دهد کره جنوبی از لغو رزمایش بزرگ با آمریکا خبر داد آمریکا، سوریه را از فهرست کشور‌های حامی تروریسم خارج کرد ادعای جدید نتانیاهو: ایران قصد ترور یکی از اعضای خانواده‌ام را داشت تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران / بسنت جنگ اقتصادی علیه کشور‌های جهان را آغاز کرد ترامپ: تعرفه‌های جدید علیه کانادا در راه است دیدار عاصم منیر با رئیس مجلس/ قالیباف: پیگیر شروط یادداشت تفاهم هستیم سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن: نفتکش دشمن سعودی در شمال دریای سرخ هدف قرار گرفت ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران دیدار هیأت اعزامی رهبر انقلاب با رئیس الحشد الشعبی در عراق وزارت دفاع عراق: ۹ مهر تاریخ نهایی خروج نیرو‌های بیگانه است تعویق سفر ویتکاف و کوشنر به روسیه و اوکراین جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی:درباره توافق هسته‌ای ایران با آمریکا به تفاهم رسیدیم

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی:درباره توافق هسته‌ای ایران با آمریکا به تفاهم رسیدیم وزیر خارجه رژیم صهیونیستی مدعی تفاهم با آمریکا در خصوص پرونده هسته‌ای ایران شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۲ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 02
کد خبر: ۷۹۴۳۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از الجزیره، گابی اشکنازی، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از دستیابی به یک تفاهم با واشنگتن در زمینه توافق هسته‌ای ایران خبر داد.

گابی اشکنازی، وزیر خارجه اسرائیل گفت: ما به تفاهمی با واشنگتن در خصوص مذاکرات ویژه هسته‌ای با ایران رسیدیم. هدف توافق ما با واشنگتن این بود که هیچ کدام از دو طرف، دیگری را در زمینه روند مذاکرات هسته‌ای ایران شگفت زده (سورپرایز) نکند.

اشکنازی همچنین گفت: ما گفتگویی را با واشنگتن برای حمایت از منافع مان پس از بازگشت به توافق هسته‌ای و جلوگیری ایران از تبدیل به کشوری هسته‌ای به انجام می‌رسانیم.

ساعاتی پیش نشریه صهیونیستی جروزالم پس از دیدار گابی اشکنازی با همتای اردنی خود خبر داده بود. بر اساس اعلام جروزالم پست، وزرای خارجه اردن و رژیم صهیونیستی در خصوص تقویت همکاری‌های بازرگانی، اقتصادی و شهروندی بین دو طرف و نیز مسأله فلسطین بحث و تبادل نظر کردند.

ادی کوهن، مشاور پیشین دفتر نخست وزیر اسرائیل و از تحلیلگران صهیونیستی نیز ساعتی پیش از سفر از پیش اعلام نشده گابی اشکنازی، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به عمان خبر داده بود.

او در حساب توییتری خود نوشت: وزیر خارجه اسرائیل امروز در عمان بود. او جزئیات بیشتری از این خبر را اعلام نکرد.

روز گذشته رسانه‌های خبری از گفت و گوی تلفنی وزرای خارجه رژیم صهیونیستی و عمان خبر داده بودند. گابی اشکنازی، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی دیروز در پیامی توئیتری با اعلام این خبر نوشته بود: این یک گفت و گوی خوب با بدر البوسعیدی، وزیر خارجه عمان بود. در طول این تماس، دیدگاه‌ها در خصوص شماری از مسائل در ارتباط با منافع مشترک، علاوه بر اهمیت حمایت از تمامی تلاش‌هایی که با هدف به دست آوردن صلح و ثبات در منطقه انجام می‌گیرد، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

اشکنازی همچنین در توییت دیگری نوشته بود: ما توافق کردیم کانال ارتباطی مستقیم خود را حفظ کرده و همکاری‌های بیشتر را ارتقا دهیم.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار